Krastins kävi kentällä, Seppänen istui viikonlopun katsomossa

Stroitel Minskin joukkueessa Valko-Venäjällä pelaava Niklas Seppänen sai lepovuoron, kun joukkue kohtasi viikonloppuna kahteen otteeseen Zapadnij Bugin.

Lauantaina Stroitel otti puhtaan 3-0-voiton, sunnuntaina Zapadnij oli parempi erin 3-2.

– Täällä saa olla vaan kokoonpanossa vain kaksi ulkomaalaista. Meillä on joukkueessa kolme, joten istuin katsomossa koko viikonlopun, yleispelaaja raportoi.

Belchatow torjui Resovian kumoon

Puolan Plus Ligassa Elviss Krastinsin edustama Asseco Resovia Rzeszów joutui toteamaan PGE Skra Belchatowin kovuuden tämän kotiareenalla. Kolmannessa erässä vieraat pääsivät kahden pisteen päähän, mutta ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Belchatow hyökkäsi 68 prosentin tehoilla ja otti kolmessa erässä kymmenen torjuntapistettä. Krastins kävi kentällä kahdessa päätöserässä. Eemi Tervaporin Espadon Szczecin pelaa seuraavan ottelunsa tiistai-iltana Onico Warszawan vieraana.

Resovia ja Szczecin ovat molemmat aloittaneet sarjan kahdella voitolla ja kahdella tappiolla.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote