”Pehmenimme hyökkäyspelissä ihan täysin” – LP Salolla iso savotta edessä

LP Salon valmentaja Tomi Lemminkäinen harmitteli joukkueen vaisua hyökkäyspeliä torstaisessa lentopallon Mestarien liigan tappio-ottelussa.

Bulgarialainen Maritza Plovdiv voitti LP Salon (kotimaan kentillä LP Viesti) kotonaan erin 3-1.

– Kaikkiaan melko tasainen peli. Olimme aina hyvin mukana toiselle tekniselle aikalisälle, mutta sitten pehmenimme varsinkin hyökkäyspelissä ihan täysin. Ei löytynyt pelaajaa, joka olisi tuolloin tappanut pallot, Lemminkäinen sanoi seuran verkkosivuilla.

– Syötössä ja puolustuksessa meidän piti olla kovempia, mutta ne hävittiin tänään. Varsinkin puolustuksessa tuhritut pallot harmittavat. Kolmannen erän voittoon nousu oli tietysti todella tärkeää.

Toinen osaottelu pelataan Salossa ensi keskiviikkona. Kaksiosaisen ottelun voittaja etenee kierroksen päähän Mestarien liigan ensimmäisestä varsinaisesta vaiheesta, alkulohkoista. Salon on voitettava erin 3-0 tai 3-1 ja lisäksi ns. kultainen erä selviytyäkseen jatkoon.

– Tästä pitää ottaa nyt hyvät asiat mukaan toiseen osaotteluun. Tarvitsemme hyökkäykseen laajemmalla rintamalla onnistujia, kuin vain Kertu Laak. Sanoisin, että 90 % pelistä pelattiin kauden parastamme, mutta loppu maksoi meille voiton, Lemminkäinen jatkoi.

Kertu Laak oli Salon ja koko ottelun pisteahnein. Hän teki 25 pinnaa, joista neljä tuli torjunnalla.