”Kaveri tuli ylimielisesti peliin” – Ojansivu vastasi huimilla prosenteilla

Maajoukkuehakkuri Lelu Ojansivun edustama Afyon Bld. Yüntas otti sunnuntaina lentopallon Turkin Superliigassa kauden kolmannen voittonsa kaatamalla 1 600 katsojan riemuksi suurseura Galatasarayn selvästi 3-0.

Ojansivu takoi kolmeen erään 76 prosentin hyökkäystehoilla kovat pisteet 17. Oma peli jäi 11 pinnaa plussan puolelle.

– Kaveri tuli aika ylimielisesti peliin. Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä, mutta kaksi seuraavaa ihan yhtä maalia. Syötettiin todella hyvin ja tehtiin vähän virheitä hyökkäyksessä. Iso voitto meille, Ojansivu iloitsi.

Antti Siltala seurasi vaihtopenkiltä joukkueensa Maliye Piyangon 1-3-vierasvoittoa Inegölistä.

– Voitto, joka meidän pitikin ottaa. Hakkurimme Oliver Venno (30 pistettä) pelasti paljon. Hän oli välillä ihan pysäyttämätön. Kolmas erä aika maraton, jossa meillä aika monta katkon paikkaa, Siltala summasi.

Sekä Maliye Piyangolla että Afyon Bld. Yüntasilla on kuuden kierroksen jälkeen kolme voittoa ja kolme tappiota. Joukkueet kohtaavat ensi sunnuntaina Siltalan kotihallissa.

Kazan liian kova pala Kemerovolle

Tuomas Sammelvuon valmentama Kuzbass Kemerovo laittoi Venäjän Superliigassa mukavasti hanttiin hallitsevalle triplamestarille Zenit Kazanille, joka vei kuitenkin täyden pistepotin mukanaan erin 0-3.

Kemerovon suomalaislibero Lauri Kerminen nosti ottelussa 21 aloitusta.. Kentän hahmo oli seitsemän ässää ja 18 pistettä tehtaillut Kazanin yleispelaaja Wilfredo Leon. Kemerovo jatkaa sarjassa kolmantena tilillään viisi voittoa ja kaksi tappiota.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote