”Ducks on kova porukka” – Isku ei lähde peliin takki auki

Kuva: Jyri Kivimäki

Lentopallon Mestaruusliigan keskiviikkokamppailussa iskevät yhteen tamperelainen perinnejoukkue Rantaperkiön Isku ja Vantaa Ducks.

Ottelu alkaa Pyynikin palloiluhallissa kello 18.30. Se esitetään suorana Ruutu-palvelussa.




Molemmat joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella alle tasonsa. Isku selvisi vihdoin tappioputkestaan ja voitti viime viikolla Hurrikaani-Loimaan 3-1. Voitto oli tosin vasta kauden toinen.

Ducksilla on sujunut vielä heikommin. Ensimmäiset kymmenen otteluaan se taapersi ilman voittoa. Marraskuun alussa Ducks avasi voittotilinsä kaatamalla Kokkolan Tiikerit 3-0. Passari Bálint Magyar palaa nyt sairauslomalta kehiin, mutta uutta ilmettä vaaditaan laajemminkin.

– Voitonkiimaa ja asennetta tarvitaan joukkueelta, joka lähti sarjakauteen kunnianhimoisin tavoittein, Ducks myöntää otteluennakossaan.

Iskun valmentaja Oskar Muurinen ei sorru vastustajan aliarvioimiseen.

– Ducks on kova porukka. He ovat pelanneet paljon pelejä, ja rosteri on jonkun verran elänyt. Varmasti tulee kova taistelu pisteistä. Keskiosasto on heidän vahvuutensa. Meidän pitää saada heidän vastaanottoaan rikki, jotta saamme keskipeliä häirittyä, Muurinen arvioi seuran verkkosivuilla.

Lentopallo.info arpoo liput kahdelle historialliseen Mestarien liigan otteluun – klikkaa tästä

Veikkauksen Pitkävedossa Isku osoittautuu ennakkosuosikiksi: sen voittokerroin on 1,40. Ducksin vastaava on 2,65.