Vantaa Ducks ”kaameasta taaperruksesta” hurmiovoittoon

Kuva: Jyri Kivimäki

Keskiviikkona Vantaa Ducks saavutti kauden toisen voittonsa lentopallon miesten Mestaruusliigassa.

Ducks kukisti vieraissa Tampereella Rantaperkiön Iskun erin 3-2. Vantaalaisryhmän voitot ovat tulleet kolmessa viime pelissä, joten odotettu nousutrendi on havaittavissa.

Lentopallo.info arpoo liput kahdelle historialliseen Mestarien liigan otteluun – klikkaa tästä

Pyynikillä Ducks pelasi ilman hakkuri Antti Vallinia ja yleispelaaja Miro Määttästä. Hätiin kutsuttiin yp:ksi Atte Kyrölä, joka vastasikin hankalan alun jälkeen loistavasti.

– Alku oli aika vaikea, tuntui, ettei saatu oikein mitään toimimaan. Kun yksi osa-alue toimi, niin joku muu oli pielessä. Vastaanotto oli läpi pelin aika huono, mutta alussa tuli siinäkin ihan suoria virheitä, Kyrölä kertasi Mestaruusliigan verkkosivuilla.

Ducks-valmentaja Ismo Tuominen hehkutti paitsi voittoa myös tapaa, jolla se tuli.

– Voittoja ei ole turhaan tullut liikaa, joten loistava juttu. Ensimmäisen erän taaperrus oli ihan kaameaa. Iskulla ei ollut yhdessä rotaatiossa edes keskihyökkäystä, eikä me saatu silti mitään aikaiseksi, ”Iska” päivitteli.

– Vastaanotto oli viidettä erää lukuun ottamatta heikko. Jouduimme pelaamaan käytännössä ilman keskihyökkäystä, mutta onneksi nelospaikalta hyökkäys kulki hyvin. Harmittaa, sillä olisi voinut tulla 3-1-peli meille, mutta kolmannen erän lopussa teimme kolme syöttövirhettä.

Lisää kommentteja lehdistötilaisuusvideosta:

Keskiviikon pelin jälkeen Isku on sarjassa kahdeksantena ja Ducks yhdeksäntenä.