Loimun valmentaja Christophe Achten tyytymätön, vaikka voitto tuli

Raision Loimu kairasi torstaina taisteluvoiton lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussaan Rantaperkiön Iskua vastaan. Tamperelaisjoukkue kaatui Kerttulan hallissa erin 3-2.

Loimun yleispelaaja Ossi Rumpunen esiintyi mallikkaasti tehden 20 pistettä, päättäen 53 % hyökkäyksistään ja kantaen päävastuun aloitussyöttöjen vastaanotosta. Torjuntahirmu Tuomas Koppanen otti tällä kertaa neljä blokkia.

Iskun puolella verkkoa tuotteliain oli nuori hakkuri Mika Mäntylä, joka ehti passari Joel Laakson tuella 29 pisteeseen.

Lentopallo.info arpoo liput kahdelle historialliseen Mestarien liigan otteluun – klikkaa tästä

Raision Loimun valmentaja Christophe Achten ei ollut lainkaan tyytyväinen, vaikka voitto tuli. Achten saapui lehdistötilaisuuteen ärsyyntyneen oloisena. Kitkerää oli tekstikin.

– Vaikea ilta. Joukkue pelasi huonosti. Tämä oli itse asiassa yksi kauden huonoimmista otteluistamme, ja sille on tehtävä jotakin, Achten sanaili.

– En halua mollata passari Scott Fiferiä, toisaalta hakkuri Gino Naardenilla on fysiikan kanssa ongelmia. He ovat joka tapauksessa kavereita, joiden pitää kantaa vastuuta.

Iskulle tuli 2-3-tappiot perättäisinä iltoina. Keskiviikkona Vantaa Ducks voitti Iskun Tampereella.

– Jotain on tehty kesän aikana oikein, kun jaksamme pelata täysillä 10 erää kahteen iltaan. Tultiin tänään laajalla rintamalla, ja hakkuri Mika Mäntylä pelasi kauden parhaan pelinsä, Iskun valmentaja Oskar Muurinen kertoili.

Voitto nosti hyvävireisen Loimun liigassa jo kolmanneksi. Iskulle tappio oli karvas, sillä keskiviikkonakin se hävisi 2-3, ja Vantaa Ducks haki Pyynikiltä voiton.