Liigakärki Etta ahkeroi, tiikerihakkuri Gustavssonin pelaaminen epävarmaa

Lentopalloseura Etta viihtyy otteluruuhkassa. Kun joukkue isännöi Oulun urheilutalolla Raision Loimua lauantaina, pelaa se kuukauden sisään peräti kymmenennen ottelunsa.

Etta johtaa Mestaruusliigaa. Kaikkiaan 14 ottelustaan se on koonnut yhteensä 33 pistettä. Etta listaa tiedotteessaan oletetut aloituskokoonpanot seuraavasti.

ETTA
Passari: Niko Haapakoski
Yleispelaajat: Antti Ronkainen ja Eetu Pennanen
Keskitorjujat: Markus Väisänen ja Jens Ahremark
Hakkuri: Joonas Jokela
Libero: Anssi Hakala

Loimu
Passari: Scott Fifer
Yleispelaajat: Ossi Rumpunen ja Verneri Vetriö
Keskitorjujat: Trent O’Dea ja Tuomas Koppanen
Hakkuri: Gino Naarden
Libero: Ville Sihvonen

Liigaviikonloppu alkaa jo perjantaina. Kuopiolainen LEKA Volley pelaa VaLePan vieraana Sastamalassa. Ottelu on VaLePan viimeinen ennen Mestarien liiga -avausta. Tiistaina VaLePa sonnustautuu Ford Store Levoranta Sastamalaksi ja kohtaa kreikkalaisen PAOK Thessalonikin.

Pielaveden Sampo Volley pelasi edellisen kotipelinsä Iisalmessa, mutta lauantaina isketään taas Pielavedellä. Kotijoukkue toivonee tuomaristolta myötämielisyyttä…

Yksi viikonvaihteen kiintoisimmista peleistä käydään Akaa-Volleyn ja Kokkolan Tiikereiden välillä. Tiikerit pitää liigassa perää, ja Akaa on toiseksi viimeisenä. Tiikereiden huolenaihe on tuore hakkurihankinta Fredric Gustavsson, joka loukkaantui edellisessä ottelussa.

– Fredricin nilkka pyörähti ikävän näköisesti. Kuvausten perusteella mitään ei pitäisi kuitenkaan olla rikki. Päivä kerrallaan mennään kohti tulevaa lauantaita. Vielä ei kukaan osaa sanoa, onko hakkuri pelikunnossa viikonloppuna, Tiikereiden joukkueenjohtaja Juhani Lehto kertoo.

Lauantain ottelut
ETTA – Raision Loimu
Sampo Volley – Vantaa Ducks
Rantaperkiön Isku – LEKA Volley
Akaa-Volley – Kokkolan Tiikerit

Sunnuntain ottelut
Team Lakkapää – Raision Loimu
Rantaperkiön Isku – Kokkolan Tiikerit