VaLePan valmentaja Sami Kurttila: Luotan joukkueeseen sataprosenttisesti

Keskitorjuja Markus Kaurto ja valmentaja Sami Kurttila

VaLePaa valmentava Sami Kurttila on tutkinut tiimeineen tiistaista vastustajaa, kreikkalaista PAOKia. Joukkueet iskevät tiistaina yhteen lentopallon Mestarien liigan alkulohkon avausottelussa Hämeenlinnassa.

– Olemme skoutanneet PAOKin hyvin. Joukkue on aika erilainen kuin vastustajat kotimaan liigassa. Erityisesti heidän hakkurinsa on varsin poikkeuksellinen kaveri, Kurttila sanoi maanantaina viitaten Ernardo Gomeziin.

Venezuelalainen Ernardo ”Harry” Gomez on kokenut pelaaja, joka kuului Venezuelan maajoukkueen kärkinimiin jo nuorena. Kreikan lisäksi hän on pelannut Turkin liigassa.

Kova kaveri on VaLePallakin esitellä: maajoukkuehakkuri Urpo Sivula. Kurttila uskoo, ettei taistelu kaadu ainakaan henkiseen kovuuteen.

– Luotan joukkueeseen sataprosenttisesti. Taistelemme voitosta jokaisessa ottelussa. Joukkueessa vallitsee asenne, joka kertoo siitä, että näitä pelejä on odotettu. Tiistain ottelu on se, jota on odotettu siitä asti, kun varmistimme paikan lohkovaiheessa, Kurttila kommentoi.

VaLePan (Ford Store Levoranta Sastamala) ja PAOKin välinen ottelu on lentopallon miesten Mestarien liigan ensimmäinen Suomessa. Ottelu pelataan Hämeenlinnan Elenia Areenassa tiistaina kello 19 alkaen.