Woman Volley saa Cassie Stricklandin joulun jälkeen

Yhdysvaltalainen yleispelaaja Cassie Strickland vahvistaa lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaavaa Woman Volleyta.

Rovaniemeläinen WoVo onkin vahvistuksen tarpeessa, sillä joukkue majailee liigan viimeisenä kerättyään 13 ottelusta vain kaksi sarjapistettä.


WoVo kertoo verkkosivuillaan, että Cassandra ”Cassie” Stricklandista joukkue saa uutta puhtia niin hyökkäykseen kuin vastaanottoon. Strickland on päässyt harjoittelemaan kuluneen syksyn aikana myös Yhdysvaltain maajoukkueen mukana.

Somessa Strickland lähettää uudesta pestistään kiitokset muun muassa klassikkohahmo Charles ”Karch” Kiralylle. Huippupelaajan uransa jälkeen Kiraly on muun muassa luotsannut USA:n naisten maajoukkuetta.

– Kiitollisuuttani ei voi sanoin kuvata. Kiitos Karch Kiralylle, joka auttoi minua valmistautumaan uuteen lukuun urallani, Cassie kirjoittaa Instagramissa.

Stricklandin, 23, ja WoVon välinen sopimus kattaa loppukauden. Uusi pelaaja liittyy vahvuuteen joulun jälkeen. Liigapelit WoVolla jatkuvat vuoden 2018 puolella. Tammikuun 14. päivänä matkustetaan Nurmon Jymyn vieraaksi.