Nurmon Jymy pisteille toisen kerran perättäin

Nurmon Jymy parantaa lentopallon naisten Mestaruusliigassa. Tiistaina Jymy puristi vieraspisteen kärkipään Pölkky Kuusamolta. Pölkky voitti kotiottelunsa 3-2.


Ennen joulua Jymy otti pohjakosketuksen. Se hävisi kymmenen ottelua perättäin. Antikliimaksina oli HPK-vierasottelu, jonka Jymy hävisi 0-3 onnettomalla peliesityksellä.

Joulun jälkeen Jymy voitti tärkeässä ottelussa LP Vampulan, ja kun Kuusamostakin tuli piste, ei joukkue ole jäänyt nollille joulun jälkeen.

Tiistaisessa ottelussa voittajien Essi Helminen nousi pisteykköseksi 23 pinnallaan, ja Mara Green säesti neljällä torjuntapisteellä. Jymyn Aleksandra Vajdova oli selkeästi joukkueensa tuotteliain 22 pinnalla. Karoliina Friberg keräsi 14 pistettä, joista neljä blokilla.

LP Viesti palasi voittokantaan kaadettuaan kotonaan Salossa LP Kangasalan mennen tullen 3-0. Hakkuri Kertu Laak, joka valittiin hiljattain Viron parhaaksi naislentopalloilijaksi, teki Viestille 17 pistettä.

HPK johtaa Mestaruusliigaa 35 pisteen saldolla. LP Viesti on kahden pisteen päässä kaksi ottelua vähemmän pelanneena. OrPo ja Pölkky ovat 32 pisteen joukkueet.