Tuomas Koppaselle 11 torjuntapistettä, hakkurit urakoivat 75 pinnaa

Raision Loimun keskitorjuja Tuomas Koppanen pelasi keskiviikkona varsinaisen haamuottelun. Kun Loimu voitti Akaa-Volleyn 3-2, Koppanen merkkautti tilastoihin peräti 11 torjuntapistettä.


– En ole ennen tällaisia pisteitä tehnyt. Vastustaja löysi kädet ihan hyvin. Ei siinä voi tehdä muuta kuin pistää kädet toiselle puolelle ja toivoa parasta, Koppanen avasi filosofiaansa lehdistötilaisuudessa.

Koppanen johtaa lentopallon miesten Mestaruusliigan torjuntatilastoa.

Suuri ilonaihe oli myös yleisömäärä. Ottelu pelattiin Turussa Kupittaan uudessa palloiluhallissa, ja yleisöä oli paikan päällä yli tuhat.

Kovaa jälkeä tehtiin Rovaniemelläkin. Kokkolan Tiikerit voitti Team Lakkapään 3-2 hakkurien loistoillassa. Voittajien Frederic Gustavsson paiski 39 ja Lakkapää-kollega Casey Schouten 36 pistettä – hakkurit vastasivat yhteensä siis 75 pisteestä.

– Kunnia Tiikereille. He pelasivat tasaisen pelin, kun meillä peli oli melkoista vuoristorataa. Pelin edetessä vastaanotto huononi ja sideout katosi. Hakkureilta oli kyllä kova peli tänään, Lakkapään yleispelaaja Jouni Palokangas kommentoi.

– Hakkurit pelasivat kyllä tänään kovan pelin, ilmaisi puolestaan tiikerivalmentaja Tapio Nissi.