HPK ja LiigaPloki voiton päähän mitalipeleistä

Otteluvoitot lentopallon naisten Mestaruusliigan pudotuspeleissä ottivat tiistai-iltana HPK ja LiigaPloki. Molemmat siirtyivät puolivälieräsarjoissaan voitoin 2-1 johtoon.

Hämeenlinnassa vierasjoukkue Nurmon Jymy jatkoi kovalla linjalla ja voitti ensimmäisen erän peräti 25-12. Kotijoukkue ryhdistäytyi kuitenkin oleellisesti ja vei ottelun lopulta erin 3-1.

Suvi Kokkonen oli voittajien tuotteliain 17 pisteen saldolla, ja Daniela Öhman säesti 15 pinnalla. Yasmine Madsen puolestaan otti viisi torjuntapistettä. Jymyn Karoliina Friberg esiintyi jälleen mallikkaasti: 14 pistettä, joista peräti kahdeksan torjunnalla.


LiigaPloki on kääntänyt ottelusarjan Pölkky Kuusamoa vastaan täysin. Pölkky murskasi Pihtiputaan ryhmän ensimmäisessä pelissä, mutta sen jälkeen on komentanut LiigaPloki. LiigaPloki voitti toisen ottelun 3-2 ja tiistaina Kuusamossa käydyn koitoksen vakuuttavasti 3-0.

Meredith Hardy pelasi loistavasti ja keräsi 18 pistettä LiigaPlokille. Oma peli jäi 17 pinnaa hyvän puolelle. Libero Anniina Matalamäki hoiti suurimman vastuun aloitusten vastaanotossa.

Naisten Mestaruusliigan puolivälierät
Kolmella voitolla jatkoon

Viesti-Vampula, voitot 2-0
Pölkky-LiigaPloki, voitot 1-2
HPK-Jymy, voitot 2-1
OrPo-Kangasala, voitot 0-2