Ykkössarjojen finaaleihin kaksi joukkuetta selvillä

Lentopallon 1-sarjojen loppuotteluihin on kaksi joukkuetta selvillä: miesten Maaningan Mahti ja naisten Puijo Wolley.

Maaningan Mahti varmisti paikan miesten 1-sarjan loppuotteluihin viemällä välierien ottelusarjan Kuortanetta vastaan suoraan otteluvoitoin 2-0. Mahti voitti kotonaan 3-0 ja vieraissa 3-2.

Toisessa välierässä kisaavat Karelian Hurmos ja LeKi. Hurmos voitti kotiottelunsa erin 3-2. Toinen ottelu pelataan tulevana lauantaina ja kolmas tarvittaessa sunnuntaina.

Myös 1-sarjan loppuottelut pelataan paras kolmesta -menetelmällä.

Ykkössarjan mestari kohtaa liigakarsinnoissa Rantaperkiön Iskun ja hävinnyt finalisti Akaa-Volleyn. Ottelusarjojen voittajat saavat hakea ensi kaudeksi paikkoja Mestaruusliigaan.

Naisten 1-sarjan ylemmässä jatkosarjassa Puijo Wolley on varmasti ykkönen. Sen varmisti 3-0-voitto Karelian Hurmoksesta. Kakkospaikasta ja siten toisesta paikasta finaalisarjaan kisaavat Rantaperkiön Isku, Etta ja HEL Volley. Kolmikolla on vielä kaksi ottelua jäljellä.

Naisten 1-sarjan finaalit alkavat 25. maaliskuuta, ja niissä sovelletaan paras kolmesta -periaatetta. Mestari haastaa liigakarsinnoissa rovaniemeläisen Woman Volleyn. Sarja ratkeaa kolmella otteluvoitolla. Voittaja saa anoa paikkaa Mestaruusliigaan.