Miesten lentopallomaajoukkue kiperässä tilanteessa

Lentopalloilun keväinen maaottelukausi lähenee. Suomen miesten joukkueen tilanne ei näytä erityisen hyvältä.

Useat potentiaaliset avauskokoonpanon miehet ovat ajautuneet sivurooleihin seurajoukkueissaan. Esimerkiksi keskitorjujat Tommi Siirilä ja Sauli Sinkkonen sekä yleispelaaja Elviss Krastins saavat todella vähän peliaikaa.

Hakkurit Olli-Pekka Ojansivu ja Urpo Sivula sekä yleispelaaja Niklas Seppänen eivät puolestaan kuuluu keväiseen maajoukkuerinkiin.

Merkittävä huolenaihe on myös ykköspassari Eemi Tervaportti. Puolassa Stocznia Szczeciniä edustava Tervaportti kertoo painiskelevansa selkävamman kanssa.

– En ole ollut oikein missään vaiheessa sellaisessa kunnossa kuin tällä tasolla pitäisi olla. Ennen viime syksyn EM-kisoja tulleet selkävaivat häiritsivät koko kauden ajan, Tervaportti sanoi Lentopalloliiton tiedotteessa.


Szczecin sijoittui Puolan kovatasoisessa liigassa 12:nneksi. Sarjassa on 16 joukkuetta. Tervaportti nimettiin rinkiin, joka aloittaa valmistautumisen Euroopan kultaiseen liigaan.

Miesten maajoukkueen kevätkausi alkaa maaotteluilla Hollantia vastaan 11. toukokuuta. Kultaisen liigan ensimmäinen ottelu pelataan 19. toukokuuta Mikkelissä. Vieraaksi saapuu Tshekki.

Ilmoitus

Lentopallo.info ja MielipideMaailma toimivat yhteistyössä. Liity maksutta ja helposti kuluttajapaneeliin – tuet myös Lentopallo.infon toimintaa