LiigaPloki kiinnitti tähtipassari Suzanne Hornerin

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava LiigaPloki on onnistunut kiinnittämään passari Suzanne Hornerin jatkosopimukseen.

Yhdysvaltalainen Horner kuului viime kaudella liigan parhaisiin passareihin. Runkosarjan tilastossa hän oli paljon pelanneista passareista paras. Kuukauden tähdistökentälliseen Mestaruusliiga valitsi Hornerin kahdesti.

– Ensimmäinen ammattilaiskauteni oli mahtava kokemus. Haluan jatkaa kehittymistä pelaajana ja nauttia pelaamisesta, Horner kommentoi LiigaPlokin sometilillä.


Myös keskitorjuja Anastasia Boritsheva jatkaa LiigaPlokissa. Päävalmentaja Jukka Koskinen uskoo nuoren pelaajan kehittymispotentiaaliin.

– Tulemme varmasti panostamaan huomattavasti enemmän fysiikkaan hänen kohdallaan, ja sitä kautta uskon hänen yltävän pelaajana vielä huomattavasti ylemmäksi, sanoo Koskinen.

Lapista etelään

Nelli Rantanen siirtyy Woman Volleysta Oriveden Ponnistukseen. Lapista etelämmäs muuttaa myös hänen kihlattunsa Miikka Lemola. Lemola, joka pelasi viime kaudet Team Lakkapään väreissä, liittyy Akaa-Volleyhin.

Akaa-Volley pelasi liigassa nousijana ja päätyi lopulta karsintoihin. Akaa voitti karsintaottelusarjansa ja saa hakea liigapaikkaa ensi kaudelle.

– Seurasin Akaa-Volleyn otteita päättyneellä kaudella tiiviisti. Olisin odottanut jopa hieman parempaa menestystä, mutta ymmärrettävästi nousijajoukkueen asema ei aina ole se helpoin, Lemola totesi Akaa-Volleyn tiedotteessa.


Lentopallon lisäksi Lemolaa ja Rantasta yhdistävät opiskelut: molemmat tähtäävät rakennusinsinööriksi.