Liigajoukkue Akaa-Volleylta julkinen anteeksipyyntö entiselle valmentajalle

Lentopallon Mestaruusliigan Akaa-Volley esitti tiistaina julkisen anteeksipyynnön entiselle valmentajalleen Lauri Tihiselle.

Akaa-Volley on kiinnittänyt uudeksi valmentajakseen virolaisen Oliver Lüütseppin. Tihinen sai tietää työnsä loppumisesta luettuaan seuran tiedotteen.

– Tiedote lähti eri medioille lähes välittömästi sopimuksen allekirjoituksen jälkeen, ja siinä välissä vanhan päävalmentajan Lauri Tihisen informoiminen jäi tekemättä, Akaa-Volleyn puheenjohtaja Teemu Salminen kertoo somessa.

– Tästä tiedotuksen nopeudesta on nyt aiheutunut turhaa negatiivista julkisuutta joukkueellemme, ja tämä on täysin oma syymme. Pyydämme vilpittömästi Lauri Tihiseltä anteeksi tätä virhettämme.


Lisäksi Salminen kertoo, että seura ja yhteistyökumppanit ovat perustaneet Klubi 2027 -yhteisön. Sen on tarkoitus tukea Akaa-Volleyn tavoitetta taistella mitaleista kymmenen vuoden kuluttua.


Menneellä Mestaruusliigan kaudella Akaa-Volley sijoittui kymmenenneksi eli toiseksi viimeiseksi. Se voitti karsintaottelusarjassa Maaningan Mahdin ja sai oikeuden hakea liigapaikkaa kaudeksi 2018–2019.