Virolainen yleispelaaja Andrus Raadik liittyy Savo Volleyhin

Uusi lentopallon liigaseura Savo Volley kokoaa tosissaan joukkuetta, joka taistelee ensi kaudella jopa Suomen mestaruudesta.

Savo Volleyn uusin kiinnitys on yleispelaaja Andrus Raadik. Virolainen on kylvänyt kauhua Mestaruusliigassa kahden kauden ajan. Hänen aiempi joukkueensa oli Pielaveden Sampo Volley; juuri Sampo ja LEKA Volley fuusioituivat Savo Volleyksi viime kauden jälkeen.

Päävalmentaja Jukka Tuovinen hehkuttaa Raadikin soveltumista joukkueeseen.

– Andrus on osoittanut kuuluvansa ehdottomasti tämän liigan eliittiin. Vahvuudet löytyvät vastaanotosta ja hyökkäyksestä. Vahva asenne ja tinkimätön taistelijaluonne sopivat erinomaisesti joukkueeseemme, Tuovinen sanoo Savo Volleyn verkkosivuilla.


Aiemmin joukkueeseen on hankittu hakkuri Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivun  ja vanhan maajoukkuekapteenin Antti Siltalan kaltaisia pelimiehiä. Myös Raadik tiedostaa, että ryhmä alkaa olla timanttisen kova.

– Joukkue näyttää paperilla tosi hyvältä, mutta se on vain paperilla. Nyt tarvitsee tehdä se työ, että joukkue toimii myös kentällä, kommentoi Raadik.


Savo Volleyn pelaajasopimukset (11):

Lelu Ojansivu, Miro Määttänen, Petteri Penttinen, Aleksi Kaatrasalo, Eetu Häyrinen, Jukka Lehtonen, Jere Heiskanen, Antti Siltala, Fedor Ivanov, Severi Savonsalmi, Andrus Raadik

”Sopimuksen” on tehnyt myös maskotti Velmu: