OrPolle lisä valmennukseen, Teemu Koivunen 1-sarjaan

Lentopallon naisten Mestaruusliigaan valmistautuva Oriveden Ponnistus vahvistuu entisestään. Nyt uusi kasvo tulee joukkueen valmennukseen.

OrPon päävalmentajana toimii Apostolos Oikonomou. Hänen mukanaan Kreikasta saapuu uudeksi kakkosvalmentajaksi Sotiris Gkotsis.

– Haluan antaa taitoni OrPolle sen mestaruuden metsästämiseen. Tärkeintä on hyvä yhteistyö joukkueen ja taustavoimien kanssa. Se on tie menestykseen. Hyvät harjoitukset pitää siirtää pelikentälle, Gkotsis sanoi OrPon Facebook-tilillä.


OrPolla on perusteet mestaruuspuheille. Hakkuri Nelli Rantanen on potentiaalisesti huippuvärväys. Tuomiset Nette ja Maria edustavat kokemusta. Puolan ja Ranskan liigoissa pelanneesta amerikkalaispassarista Erica Handleysta voi tulla yksi kauden ilmiöistä. Jos vielä yleispelaaja Shannon Dugan onnistuu, OrPo on tosissaan valmis kiusaamaan Suomen kärkikaksikkoa (Hämeenlinnaa ja LP Viestiä).


Keskiviikkona lentopallouutinen saatiin myös Akaa-Volleyn leiristä. Liigaa keskitorjujana pelannut Teemu Koivunen siirtyy 1-sarjan Lempäälän Kisaan. Asiasta uutisoi Lempäälän-Vesilahden Sanomat.

– Mennyt liigakausi Akaassa oli aika vaativa ja raskas. Kesti oman aikansa, että into pelaamiseen syttyi. Nyt liekki roihuaa taas, ja LeKi on sopiva sakki minulle, Koivunen kommentoi lehdelle.