LP Kangasala kiinnitti pronssipassari Mita Uiaton

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava LP Kangasala sai hyviä uutisia. Yhdysvaltalainen passari Mita Uiato jatkaa joukkueessa.

Uiato kuului viime kaudella joukkueen avainpelaajiin. Mestaruusliigan tilaston mukaan hän oli paljon pelanneista passareista sarjan kuudenneksi paras. LP Kangasalan kausi päättyi komeasti pronssijuhliin.

– Olen onnellinen sopimuksen syntymisestä pitkän väännön jälkeen, Uiato sanoi Sydän-Hämeen lehden mukaan.


LP Kangasalan valmentajaksi tulee Arttu Keränen. Uiaton lisäksi maajoukkuelibero Tiiamari Sievänen on tähtikiinnitys. Haasteita kuitenkin riittää, sillä keskitorjuja Jessica Wagner ja yleispelaaja Danielle Brisebois vaihtoivat maisemaa.

– Tiedän, että joukkue ja valmennustiimikin on uusiutunut, mutta uskon, että toinen kausi on itselleni vielä parempi kuin ensimmäinen. Toivon tietysti, että olemme korkealla Mestaruusliigassa ja etenemme myös Challenge Cupissa ensimmäistä kierrosta pidemmälle, Uiato sanoo.


Mila Viljanen ja Emmi Jalonen kuuluvat myös Kangasalan passariosastoon. Oulusta saapuu nuori hakkuri Jooa Hänninen.

Lentopallon naisten Mestaruusliiga alkaa 28. syyskuuta.