Siirto- ja sopimusuutisia lentopallon Mestaruusliigasta

Lentopallon pääsarjojen alkuun on noin kolme viikkoa. Seuraavassa katsaus Mestaruusliigan joukkueiden viimeisimpiin liikkeisiin pelaajarintamalla.

Lentopalloseura Etta: Oululaisseura vahvisti vihdoin avainpelaajien, Eetu Pennasen ja Joonas Jokelan, jatkamisen joukkueessa. Rinki levenee Rantaperkiön Iskusta tulevalla Nuutti Niinivaaralla ja Kuortaneen Juuso Kontiolla. Syyskuussa Etta pelaa harjoitusotteluita sekä turnauksen Kanariansaarilla.

Hurrikaani-Loimaa: Amerikkalaispassari Matt West jatkaa Loimaalla toistaiseksi. Hän on pelannut kahdessa harjoitusottelussa.

Team Lakkapää: Lapin Kansa uutisoi, että Danny Grant purki sopimuksensa yksipuolisesti. Sopimuksessa ei ollut purkupykälää. Menetys on myös Jouni Palokangas, joka ei näillä näkymin jatka liigajoukkueessa. Lakkapää matkustaa ensi viikolla turnaukseen Tarttoon.


OrPo: Kokenut avainpelaaja Nette Tuominen on päättänyt lopettaa pelaajauransa. ”Kun sydän ja mieli eivät enää ole mukana 110-prosenttisesti, on mahdotonta antaa kaikki aika ja jaksaminen reenaamiselle ja pelaamiselle”, Tuominen taustoitti somessa.

LP Kangasala: Hallitseva pronssijoukkue kiinnitti kaksi maajoukkuepelaajaa: Nette Peitin (Viro) ja Taija Thomasin (Trinidad ja Tobago). Äskettäin varmistui myös yhdysvaltalaisen Kayla Hanelinen tuleminen Kangasalle.


Pölkky Kuusamo: Yleispelaaja Essi Helminen toimii alkavalla kaudella joukkueen kapteenina.

LP Viesti: Maajoukkueen keskitorjuja Laura Pihlajamäki vahvistaa joukkuetta harjoitusturnauksessa Belgiassa. Pihlajamäki on toistaiseksi ilman sopimusta. Viime kaudella hän pelasi Ranskassa, ja ulkomailla on tähtäin edelleen.

Lentopallon miesten Mestaruusliiga alkaa 26. syyskuuta ja naisten liiga kaksi päivää myöhemmin.