Palloilun superlauantai Ouluun

Niko Haapakoski jakelee passeja Ettan joukkueessa.

Oululainen Lentopalloseura Etta järjestää kotikaupunkiinsa palloilun superlauantain. Lentopallon ja salibandyn pääsarjaottelut pelataan Raksilan jäähallissa 10. marraskuuta.

Tempauksessa Etta pelaa Mestaruusliigan ottelun Savo Volleyta vastaan. Palloilut aloittavat Oulun Luistinseura (OLS) ja Seinäjoen Peliveljet, jotka kamppailevat Salibandyliigan pelissä.

– Tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää kuin vetää Raksila täyteen yleisöä, ja tällä kertaa onnistua siinä, Etta rummuttaa verkkosivuillaan.


Superlauantai on järjestetty kaksi kertaa aikaisemminkin. Ettan kumppanina toimii OLS. Myös jääkiekon hallitseva Suomen mestari Oulun Kärpät on mukana juonessa. Kärppien osallistuminen takaa, että ravintolapalvelut, VIP-tilat ja aitiot ovat täydessä käytössä.


Savo Volley on osuva valinta vastustajaksi, sillä se kuuluu alkavalla kaudella Mestaruusliigan kiinnostavimpiin joukkueisiin. Fuusioseurassa (LEKA Volley ja Sampo Volley yhdistyivät) pelaavat muiden muassa hakkuri Olli-Pekka Ojansivu sekä yleispelaajat Antti Siltala ja Andrus Raadik.

Etta sijoittui viime runkosarjakaudella komeasti toiseksi. Menestystä voi odottaa nytkin, sillä avainpelaajat Joonas Jokelasta, Eetu Pennasesta ja Niko Haapakoskesta lähtien jatkavat joukkueessa.

Lentopallon miesten Mestaruusliiga alkaa 26. syyskuuta.