Lentopallon miesten Mestaruusliiga: Kokkolan Tiikereillä aukesi voittotili

Kuva: CEV.lu

Kokkolan Tiikerit on avannut voittotilinsä lentopallon miesten Mestaruusliigan tuoreella kaudella. Torstaina Tiikerit voitti kotonaan Team Lakkapään erin 3-1.

Rovaniemeläisvieraat veivät ensimmäisen erän ja johtivat toistakin jo tukevasti, mutta Tiikerit heräsi voiton arvoiseen taisteluun. Pienet pisteet menivät ottelussa 25-27, 25-22, 25-17 ja 25-23.

valepa, istanbul, mestarien liiga, liput, lentopallo

Tiikereiden hyökkäystuotanto nojasi tutusti latvialaiskaksikkoon Edvarts Buivids (25 pistettä) – Aleksandrs Kudrjashovs (22). Varsinkin ratkaisuhetkillä maajoukkuelibero Niklas Breilin otti useita tärkeitä puolustuspalloja.

Jason McCarthy viimeisteli Lakkapäälle 17 pistettä. Peetu Mäkinen hoiteli aloitussyöttöjen vastaanottoa ja ehti 16 pinnaankin.

Lakkapäältä kausi on alkanut kehnosti. Se on hävinnyt kaikki kolme otteluaan ja voittanut yhteensä vain kaksi erää.

Torstain toisessa ottelussa Akaa-Volley voitti kotonaan Vantaa Ducksin 3-1. Myös Akaassa vierasjoukkue aloitti vahvemmin. Ducksin trendi oli kuitenkin pahasti laskeva: viimeisen erän Akaa vei peräti 25-10.

Ville Heiskanen tehtaili voittajille 17 pistettä, ja toinen kokenut yleispelaaja Enderwin Herrera 16. Ducksin hakkuri Thiago Maciel urakoi 18 pistettä ja päätti hyökkäyksensä 42-prosenttisesti.

Ducks on hävinnyt kauden molemmat ottelunsa. Akaalla on tilillään kaksi voittoa ja yksi tappio.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu perjantaina ottelulla Hurrikaani-Loimaa – Lentopalloseura Etta.