Savo Volley hävisi ykkössarjalaiselle, LP Viestille harvinainen kotitappio

LP Viestin hakkuri Kertu Laak. Kuva: CEV.lu

Lentopallon uusi fuusiojoukkue Savo Volley on aloittanut hyvin liigassa, mutta Suomen cupiin panokset eivät riittäneet.

Savo Volley hävisi keskiviikkona Karelian Hurmokselle 0-3. Hurmos pelaa 1-sarjassa.

– Treeneissä näytti vielä kaikki hyvältä, mutta pelissä teimme heti ensimmäisissä palloissa räikeitä hyökkäysvirheitä. Vastustaja syttyi siitä pelaamaan nimensä mukaisesti hurmiossa, ja ottelua on sen jälkeen vaikea kääntää, Savon valmentaja Jukka Tuovinen sanoi seuran tiedotteessa.

– Pelasimme pehmeästi, valmistautuminen ei onnistunut. Hävisimme ennen kaikkea hyökkäyspelissä.

Yleispelaaja Antti Siltala ei ollut Savo Volleyn mukana, ja Olli-Pekka Ojansivu istui penkillä jalka paketissa.

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa Hurrikaani-Loimaa voitti kotonaan Team Lakkapään 3-0. Rovaniemeläinen Lakkapää on hävinnyt kauden kaikki ottelunsa.

Hurrikaanin Tomi Rumpunen kehui joukkueen valmistautumista.

– Oltiin pelin jokaisella osa-alueella Lakkapäätä parempia. Ollaan jo toukokuusta saakka tehty kovin hommia, ja se näkyy nyt tulostaululla. Toisilla joukkueen rakentaminen on mennyt myöhäiseen, ja yhteispeli ei ole vielä niin hyvällä tasolla kuin meillä, Rumpunen kommentoi.

valepa, hurrikaani, liput, tampere, lentopallo, mestaruusliiga

Naisten Mestaruusliigassa hallitseva hopeamitalisti LP Viesti hävisi kotonaan LP Kangasalalle 0-3. Ottelua seurasi paikan päällä yli tuhat katsojaa. Yleisö sai todistaa pienimuotoista historiaa: LP Kangasala ei ollut aiemmin voittanut Viestiä tämän kotikentällä.

– Tänään olimme torjunnassa koko ajan oikeassa paikassa. Vastaanottoa saimme ehjemmäksi, kun Jutta Riikonen tuli kentälle, ja hän toi myös syöttöön tehoja. Äärimmäisen tyytyväinen olen joukkueen esitykseen, sanoi voittajien valmentaja Arttu Keränen.