Sammelvuon ja Kermisen porukka lähellä huipputulosta – Koskelo taisteli Mestarien liigassa

Kuva: CEV.lu

Tuomas Sammelvuon ja Lauri Kermisen edustama Kuzbass Kemerovo kävi erän päässä fantastisesta tuloksesta Venäjän lentopalloliigassa.

Kuzbass voitti vieraissa Fakel Novi Urengoita vastaan kaksi ensimmäistä erää, pistein 25-23 ja 25-20. Ennakkosuosikki Fakel nousi kuitenkin tasolleen ja vei kolme seuraavaa. Ratkaisuerä päättyi Fakelin hyväksi 15-8.

Kerminen luuti tutusti luottoliberona Sammelvuon valmentaman Kuzbassin joukkueessa.

Venäjän liigassa Fakel, Kazanin Zenit ja Novosibirsk ovat voittaneet kaikki ottelunsa. Kuzbassin saldo on neljä voittoa ja kaksi tappiota.

Lentopallon naisten Mestarien liigassa Roosa Koskelon edustama Allianz MTV Stuttgart hävisi hallitsevalle mestarille VakifBank Istanbulille vieraissa 1-3.

Libero Koskelolle kertyi 22 aloitussyötön vastaanottoa. Hän oli kentällä kaikissa neljässä erässä.

Ottelu oli molemmille alkulohkossa ensimmäinen. Lohkossa pelaavat myös Beziers Angels (Daniela Öhman) ja Maritsa Plovdiv.