Yli 10 kuukauden korpivaellus ohi – Nurmon Jymylle voitto

Kuva: Keijo Tuomela

Nurmon Jymy voitti vieraissa Woman Volleyn lentopallon naisten Mestaruusliigassa lauantaina. Rovaniemellä luvut kirjattiin 3-0.

Liigan kahden viimeisen joukkueen kamppailussa WoVo haastoi vieraat ensimmäisessä ja kolmannessa erässä, mutta lahjoitti keskimmäisen. Pisteet menivät 28-26, 25-11 ja 25-22.

Voitto on Jymylle liigakauden ensimmäinen ja ensimmäinen Mestaruusliigan runkosarjassa yli 10 kuukauteen. Viimeksi Jymy oli voittanut runkosarjassa 21. tammikuuta. Silloin kaatui LiigaPloki erin 3-2.


Jymyn passari Anniina Keinonen vaikutti helpottuneelta.

– Ei se voitto vielä kauhean kauniilla pelillä tullut, mutta pystyimme pelaamaan erän ratkaisuhetket vastustajaa terävämmin, Keinonen kommentoi Ruudulle.

Jymyn hakkuri Maja Krljic alkaa löytää kuntoaan, nyt kertyi 15 pistettä. WoVon Makena Schoene nousi illan pisteykköseksi 19 noteerauksellaan.


WoVolla paistaa edelleen nolla voittosarakkeessa, ja sarjapisteitäkin on vain yksi. Jymy nousi kuuteen pisteeseen. Lentoapallon naisten Mestaruusliigassa viimeiseksi jäänyt joutuu karsintoihin. Kaikki muut joukkueet jatkavat pudotuspeleihin.