Lentopallon Mestaruusliiga: Savo Volley hävisi ensimmäisen kerran nollille

Kuva: CEV.lu

Lentopallon Mestaruusliigan tulokasjoukkue Savo Volley on kärsinyt ensimmäisen 0-3-liigatappionsa.

Lauantaina Akaa-Volley yllätti Savo Volleyn kotiottelussaan. Toijalassa pisteet kirjattiin 25-22, 25-21 ja 25-19.

Savon Volleyn kirkkain tähti, hakkuri Olli-Pekka Ojansivu, oli poissa kokoonpanosta. Yleispelaaja Andrus Raadik ahkeroi vieraille 19 pistettä, mutta tulitukea ei löytynyt. Eetu Häyrinenkään ei tällä kertaa onnistunut hakkurin tehtävässä: oma peli painui pisteen miinuksen puolelle seitsemästä tehdystä pinnasta huolimatta.

lentopallo, mestarien liiga, hämeenlinna, istanbul, osta liput

Akaan puolella verkkoa Joni Mikkonen oli verkkopelin ässä 11 hyökkäyspisteellään. Shonari Hepburn kokosi 11 ja Enderwin Herrera 10 pinnaa. Libero Voitto Köykkä nosti eniten vastustajan aloitussyöttöjä.

Akaa-Volley otti toisen perättäisen voittonsa. Savo Volleyn tilillä on 12 voittoa ja neljä tappiota. Sijoitus lentopallon Mestaruusliigassa on toinen. VaLePa johtaa.

Miesten Mestaruusliigassa kohtasivat myös Hurrikaani-Loimaa ja Kokkolan Tiikerit. Hurrikaani voitti kotiottelunsa erin 3-1.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa rovaniemeläisen Woman Volleyn olo alkaa käydä tukalaksi. WoVo hävisi toiselle häntäpään joukkueelle, Nurmon Jymylle, kahdesti lyhyen ajan sisään. Lauantaina Jymy voitti kotonaan erin 3-0.

Maja Krljicin vire Jymyn hakkurina jatkaa nousuaan. Nyt hän nakutteli 16 pistettä, joista 10 tuli hyökkäyksistä ja neljä torjunnoilla. WoVon tuotteliain oli 12 pinnaa kerännyt Makena Schoene.

Jymy jatkaa liigan toiseksi viimeisenä, nyt yhdeksän pisteen saldolla. WoVolla on 12 ottelusta vaivainen yksi liigapiste.