Urpo Sivula veteli niin paljon kuin kädestä lähti, ja se riitti pitämään Savo Volleyn takana

Kuva: CEV.lu

VaLePan ja Suomen maajoukkueen hakkuri Urpo Sivula antoi jälleen kovan työnäytteen lauantaisella lentopallon Mestaruusliigan kierroksella.

Raision Loimu taipui kotisallissaan erin 2-3. Sivula paukutteli 32 pistettä.

– Vetelin niin paljon kuin kädestä lähti, ja korkealta yritin lyödä. Ei siinä suuntia paljon ollut, mutta osui ihan hyvin, Sivula perkasi ottelun jälkeen.

Kerttulassa vietettiin varsin hyvätunnelmainen lauantai-ilta. Muutama upeakin suoritus tuli, vaikka osa tähtipelaajista (Loimun Samuli Kaislasalo, VaLePan Arvis Greene) vietti enimmän aikaa vaihdossa. Sivula arvosti hyvää vastarintaa.

– Täällä on mukava pelata, kun on vastassa joukkue, joka laittaa oikeasti vastaan eikä vain kävele halliin ja odota, että mitä VaLePa tekee. Oikeasti mukavaa, kun joku laittaa vastaan, Sivula tunnelmoi.

Lauantaina Savo Volley voitti kotonaan Team Lakkapään 3-1. VaLePa johtaa liigaa 43 pisteen saldolla, ja Savo on kakkosena 41 pinnalla. Molemmilla on 18 ottelua takana.

lentopallo, mestarien liiga, hämeenlinna, istanbul, osta liput

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa Hämeenlinnan Lentopallokerhon meno paranee ja LP Kangasalan murenee. Hämeenlinna voitti vieraissa 3-1. Kangasala on voittanut viidestä viime liigaottelustaan vain yhden.

Hämeenlinna voitti tällä viikolla OrPon ja Kangasalan. Ensi keskiviikkona Mestarien liigan otteluun vieraaksi saapuu Istanbul, maailman kolmanneksi paras lentopallojoukkue.

– Molemmat joukkueet olivat todella väsyneitä, mutta voitto toki tyydyttää. Otteluruuhka on kyllä tosi hullu juttu, Kerho-valmentaja Matteo Pentassuglia päivitteli.

Lauantain toisessa ottelussa Woman Volley jatkoi tappiosarjaansa LiigaPlokin voitettua Rovaniemellä 3-1. LP Viesti johtaa liigaa neljän pisteen kaulalla Hämeenlinnaan.