Vääntö oli väkinäistä, mutta Eemi Tervaportin joukkue pysyi liigakärjessä

Lentopalloilija Eemi Tervaportin edustama Olympiakos johtaa Kreikan liigaa puhtaalla pelillä.

Viikonvaihteessa Olympiakos voitti AE Komotinisisin vieraissa erin 3-1. Passari Tervaportin joukkue on korjannut voiton kaikista 12 ottelustaan.

– Lähdettiin lauantaiaamuna kolmelta reissuun, joten peli oli väkinäistä vääntöä. Tärkeintä olivat kuitenkin kolme pinnaa ja voittoputken jatkuminen, Tervaportti kommentoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Alkuviikko oli epäonnisempi, sillä Olympiakos hävisi lentopallon CEV Cupin puolivälierissä Neftohimic 2010 Burgasille vieraissa 1-3. Kaksiosaisen puolivälierän voittaja pelaa seuraavaksi Lindaren Volley Amriswilia tai Trentino Itasia vastaan.

Valmentaja Tuomas Sammelvuon ja libero Lauri Kermisen edustama Kuzbass Kemerovo hävisi Venäjän liigassa Kazanin Zenitille. Mahtijoukkue Zenit voitti Kemerovon hallissa 3-0. Viime viikolla Kuzbass kävi voittamassa VaLePan 3-0 CEV Cupissa.

hämeenlinna, kazan, lentopallo, mestarien liiga, liput

Valko-Venäjällä Sakari Mäkisen Shahter Soligorsk nappasi viikonloppuna 3-0- ja 3-1-kotivoitot häntäpään Mapid Minskistä. Shahter komeilee sarjataulukon kärjessä.