Mestaruusliigan runkosarja huipentumassa, Hurrikaani-Loimaa siirtyi sarjakärkeen

Kuva: CEV.lu

Lentopallon Mestaruusliigassa Akaa-Volley isännöi keskiviikkona Hurrikaani-Loimaata. Hurrikaani taiteili taisteluottelusta tärkeän 3-1-voiton.

Vaikka Toijalassa ei pelattu täyttä viittä erää, ottelulle kertyi taukoineen mittaa lähes kaksi ja puoli tuntia. Tasaisuudesta kertovat ensimmäisen ja viimeisen erän tulokset: Akaa voitti avauserän pistein 32-30 ja Hurrikaani ratkaisusetin 34-32.


Hurrikaanin hakkuri Antti Ropponen takoi 27 pistettä. Matti Oivanen säesti kuudella torjuntapinnalla. Akaan tykki oli tutusti Joni Mikkonen, joka ehti tällä kertaa 23 pisteeseen.

Voitolla Hurrikaani säilytti mahdollisuutensa runkosarjan voittoon. Joukkue johtaa nyt liigaa 70 pisteen saldolla, ja jäljellä on yksi ottelu. VaLePalla on 68 pistettä ja kaksi ottelua pelaamatta.


Akaa-Volley sijoittuu runkosarjassa joko kuudenneksi tai seitsemänneksi. Keskiviikkoisen ottelun myötä Raision Loimulle varmistui viides sija.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu torstaina miesten ottelulla Hurrikaani-Tiikerit ja naisten kamppailulla Jymy-OrPo. Runkosarjat päättyvät viikonloppuna.