Samuli Kaislasalo pommitti 30 pistettä trillerissä

Kuva: CEV.lu

Lentopalloilija Samuli Kaislasalo jatkaa vahvasti Kreikan liigassa. Viikonloppuna hakkuri tahditti Foinikas Syrosin voiton Olympiakosista.

”Kaisla” tykitti 3-2-voitossa 30 pistettä ja päätti hyökkäyksensä pisteeseen peräti 63-prosenttisesti.

– Hieno nousu, näytettiin luonnetta, vaikka oltiin erissä jo 0-2-tappiolla. Saatiin vielä napsu parannettua pelin joka osa-alueella. Tämä oli tärkeä päänahka parin menetetyn pelin jälkeen, Kaislasalo kommentoi Lentopalloliiton tiedotteessa.


Olympiakosissa pelaa passari Eemi Tervaportti. Olympiakos yrittää tiistaina CEV Cupin finaalipaikkaa, samoin venäläinen Kuzbass Kemerovo. Kuzbassia edustavat valmentaja Tuomas Sammelvuo ja libero Lauri Kerminen. Kuzbass voitti viikonloppuna Venäjän liigassa Lokomotiv Novosibirskin 3-2.

– Olipahan Novosibirskissa vääntö, jonka lopulta käänsimme itsellemme ja taistelemme hyvin runkosarjan kakkostilasta, Sammelvuo tiivisti.

Yleispelaaja Jan Helenius pääsi puolestaan juhlimaan lauantaina lentopallon Baltian liigan mestaruutta. Hänen edustamansa Tartto voitti loppuottelussa Saaremaan erin 3-2. Yleisömäärä oli Baltian mittakaavalla valtava, 1 500.


– Neljän joukkueen lopputurnaus oli tosi hienosti järjestetty. Kiva, kun yleisöäkin oli löytänyt paikalle seuraamaan finaaleja. Nyt nautitaan hetki tästä voitosta ja pian aletaan valmistautua Viron mestaruuspeleihin ja siellä onnistumiseen, kertoi Helenius.