”Sai mahdottomatkin puolustuspallot peliin” – Roosa Koskelon joukkue kohti mestaruutta lentopallon Bundesliigassa

Koskelolla (1) on syytä iloon. Kuva: CEV.lu

Lentopallon Saksan Bundesliigassa Roosa Koskelon edustama Stuttgart otti lauantaina askeleen kohti mestaruutta.

Ensimmäisessä loppuottelussa Stuttgart (Allianz MTV Stuttgart) kukisti kotonaan Schwerinin (SSC Palmberg Schwerin) erin 3-1. Libero Koskelo pelasi täyden ottelun. Hän ansioitui työtehtävänsä mukaisesti kenttäpuolustuksessa ja aloitussyöttöjen vastaanotossa.

– Pelaajien voitontahto näkyi vahvasti. Koskelo onnistui jotenkin olemaan kaikkialla samaan aikaan. Hän sai mahdottomatkin puolustuspallot peliin, Stuttgart hehkutti otteluraportissaan.

Yhdysvaltalaispelaaja Krystal Rivers nousi Stuttgartin pisteykköseksi 21 merkinnällään.

Saksan Bundesliigan mestaruus ratkeaa kolmella otteluvoitolla.

Lentopallon Ranskan liigassa LNV:ssä suomalaisnaisten taistelu välieräpaikoista jatkuu. Nantes ja Beziers tarvitsevat kolmannen ja ratkaisevan ottelun Nantesin voitettua lauantaina kotonaan 3-0. Nantesin passari Kaisa Alanko ja Beziersin keskitorjuja Daniela Öhman ahkeroivat alusta loppuun.

Michaela Madsenin edustama Cannes voitti kotonaan Saint-Raphaelin 3-0 ja pakotti sarjan kolmanteen otteluun. Madsen ei pelannut.

Varsinainen tulospommi paukahti, kun runkosarjan ykkönen Mulhouse hävisi Marcq-En-Baroeulille suoraan kahdessa ottelussa. Le Cannet kukisti Venellesin niin ikään suoraan kahdessa ottelussa.

Koskelo, Alanko, Öhman ja Madsen ovat kaikki mukana äskettäin julkaistussa Suomen maajoukkueryhmässä.