Lentopallon Mestaruusliiga: LiigaPlokin salamavahvistus heti kentällä

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava LiigaPloki on vahvistunut Jaidyn Blanchfieldilla.

Blanchfield debytoi LiigaPlokin keskiviikkoisessa ottelussa Kuortanetta vastaan. Hän oli joukkueen avauskokoonpanossa yleispelaajana ja teki 11 pistettä. LiigaPloki voitti erin 3-0.

Kyseessä on varsinainen salamavahvistus, sillä seura itsekään ei ehtinyt tiedottaa kiinnityksestään ennen pelaajan LiigaPloki-ensiesiintymistä. Debyytin jälkeen valmentaja Alessandro Lodi kertoi, että Blanchfield löytyi LiigaPlokin pelaajan Alexis Conawayn ansiosta.

– Tänään saimme muutama tunti ennen ottelua Jaidynille peliluvan. Oli tärkeää saada hänelle pelituntumaa tulevaisuutta varten. Joukkue on erilainen kuin ennen joulutaukoa. Se vaatii kovasti uutta työtä, ja meillä on harjoitteluun motivoitunut joukkue, Lodi sanoi.

Pelaajan, jonka voi roolittaa myös keskitorjujaksi, taustat ovat Pohjois-Amerikan yliopistolentopallossa. Pelaamisen lisäksi hän on toiminut valmennustöissä. Blanchfield opiskeli valmentamista yliopistossa.

LiigaPlokilla oli tilausta vahvistuksille, sillä avainpelaajat Salla Karhu ja Maddie Palmer loukkaantuivat joulun alla. Aiemmin joukkuetta täydennettiin maajoukkuepelaaja Daniela Öhmanilla.

lentopallo, suomen cup, osta liput

Naisten Mestaruusliigassa pelattiin keskiviikkona myös ottelu Hämeenlinnan Lentopallokerho – LP-Vampula. Jännittävän ottelun Hämeenlinna vei nimiinsä 3-2-tuloksella.

Vampulan uudet pelaajat eivät olleet vielä kokoonpanossa. LP Kangasala johtaa naisten liigaa.

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa Vantaa Ducks hävisi kotiottelussaan Kokkolan Tiikereille erin 1-3. Tiikerien hakkuri Oskari Keskinen pelasi komeasti: 21 pistettä ja hyökkäysten tappoprosentti 59. Kokkolalaisjoukkueelle voitto on kolmas perättäinen.

lentopallo, suomen cup, osta liput

Lentopallon Mestaruusliigaa johtaa Hurrikaani-Loimaa. Sarja jatkuu torstaina miesten ottelulla Team Lakkapää – Lentopalloseura Etta.

Lentopallon Mestaruusliiga 8.1.2020

Ducks-Tiikerit 1-3

LiigaPloki-Kuortane* 3-0
Hämeenlinna-Vampula 3-2

* Kuortaneen nuoret pelaavat yhden ottelun jokaista liigajoukkuetta vastaan