”Uskomaton, mutta täysin ansaittu voitto” – Moskovan Dynamo yllätetty

Kuva: CEV.eu

Lentopalloilija Roosa Koskelon edustama Stuttgart saavutti upean otteluvoiton Mestarien liigassa keskiviikkona.

Ennakkosuosikkina kamppailuun lähtenyt Moskovan Dynamo johti jo erin 2-1, mutta joutui taipumaan 2-3.

Libero Koskelo kuuluu Stuttgartin luottopelaajiin. Nytkin hän pelasi täyden ottelun. Hyökkäyspäässä Krystal Rivers teki voittajille 25 pistettä.

– Mikä ottelu! Tällä kertaa erinomainen esitys kantoi hedelmää. Uskomaton, mutta täysin ansaittu voitto, Stuttgart hehkutti somessa.

Vaikka vastassa ovat olleet huippuluokkaiset joukkueet, Stuttgart on päässyt pisteille molemmissa otteluissaan. Tiistaina Stuttgart oli ottanut sarjapisteen Eczacibasi VitrA Istanbulilta 2-3-tuloksella.

Torstaina Stuttgart pelasi vielä Kaliningradia vastaan. Kaliningrad voitti 3-0.

Kaisa Alangon ja Suvi Kokkosen edustama Nantes kärsi jo toisen 0-3-tappionsa. Nyt sellaisen aiheutti italialainen Conegliano, seurajoukkueiden hallitseva maailmanmestari. Parhaassa erässäänkin Nantes ehti vain 19 pisteeseen.

Alanko passasi tutusti alusta loppuun. Kokkonen pääsi piipahtamaan kentällä viimeisessä erässä.

Torstaina Nantes pelasi slovenialaista Calcit Kamnikia vastaan ja voitti tyylikkäästi erin 3-0. Molemmilla oli kaksi tappiota alla.

Lentopallon miesten Mestarien liigassa italialainen Civitanova hoiti avausviikkonsa täydellä kolmella otteluvoitolla (yksi tuli luovutuksella). Keskiviikkona kaatui Tours erin 3-0.

Eemi Tervaportti ei pääse pelaamaan tänä vuonna Mestarien liigassa. Tervaportin edustaman Jastrzebski Wegielin oli määrä aloittaa Euroopan parhaassa seurajoukkuekilpailussa tällä viikolla, mutta sen estivät joukkueessa todetut koronavirustartunnat.

Jastrzebskilla on silti mahdollisuus osallistua alkulohkon toiseen osaturnaukseen ensi vuonna. Tämän viikon otteluista Jastrzebskille kirjattiin kolme 0-3-tappiota.

Lentopallon eurocupien kakkostasolla CEV Cupissa naisten välieriin ovat edenneet Tent Obrenovac ja Beziers Angels. Toiset kaksi välieräjoukkuetta ratkeavat vasta tammikuussa.