Piia Korhonen: Uusi sopimus lentopallon Bundesliigaan

Kuva: CEV.lu

Lentopalloilija Piia Korhonen on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Dresdner SC:n kanssa.

Dresden pelaa Saksan pääsarjassa Bundesliigassa. Korhosella on nyt menossa toinen vuosi alkuperäisestä kahden vuoden sopimuksesta. Viime kaudella Piia kuului liigan parhaisiin hakkureihin.

– Olen todella tyytyväinen lisävuodesta. Olosuhteet ovat täällä loistavat. Hyvin johdettu huippuseura ja hienot fanit. Kentällä on aina hauskaa. Merkitsee minulle todella paljon, että saan jatkaa työntekoa upeiden ihmisten kanssa, Korhonen kommentoi Dresdenin verkkosivuilla.

lentopallo, mestarien liiga, hämeenlinna, istanbul, osta liput

Korhonen, 21, on jo puolen vuoden ajan joutunut pitämään sairauslomaa. Hän loukkasi nilkkansa kesäkuussa Euroopan kultaisen liigan ottelussa. Toipumisessa kestää vielä viikkoja. Päävalmentaja Alexander Waibl odottaa jo tähtipelaajaa takaisin.

– Toivon tietysti, että kuntoutuminen sujuu hyvin, ja Piia pääsee pelaamaan. Sitten hän saa taas näyttää, mihin pystyy, Waibl sanoi.

Korhonen on avainpelaaja myös Suomen maajoukkueessa.

Vaikka Korhonen on ollut poissa, Dresden on pelannut hyvin. Bundesliigassa kuudesta ottelusta on tullut viisi voittoa. Lentopallon eurocupien kakkostason kisasta CEV Cupista joukkue tosin putosi.