Lentopallon maajoukkuemies Niklas Seppänen siirtyy Bundesliigaan

Kuva: CEV.eu

Lentopalloilija Niklas Seppänen siirtyy Saksan Bundesliigaan ja Dürenin joukkueeseen.

Päättynyt seurajoukkuekausi meni yleispelaaja Seppäseltä osin ohi loukkaantumisen takia. Loppukauden hän pelasi Mestaruusliigaa Kokkolan Tiikereissä.

lentopallo, euroopan kultainen liiga, osta liput

Düren (SWD Powervolleys Düren) on monelle suomalaisellekin lentopallon ystävälle tuttu seura. Vuonna 2017 Tommi Tiilikainen valmensi joukkueen Bundesliigassa pronssimitaleille.

– Liiga on kova, ja Düren on aina tehnyt hyvää tulosta. Pyrin auttamaan joukkuetta voittamaan mitalin keväällä 2020, Seppänen sanoo uuden seuransa verkkosivuilla.

– Teen ahkerasti töitä ja yritän koko ajan kehittyä. Jokaisella pelaajalla on silti aina mahdollisuus tulla yhä paremmaksi. Tärkeintä on antaa joukkueelle panos, jollaisen se tarvitsee.

Bundesliigan viime kaudella Düren sijoittui runkosarjassa kuudenneksi ja hävisi puolivälierissä Berlin Recycling Volleysille. Berliiniläisjoukkue voitti lopulta mestaruuden.

Kunnossa ollessaan Seppänen on luottopelaaja Suomen maajoukkueessa. Vaillinaisen kauden jälkeen hän ei ole Joel Banksin maajoukkueringissä, ainakaan toistaiseksi. Suomen miesten lentopallomaajoukkueen kilpailukausi alkaa lauantaina Ukraina-ottelulla.

Seppänen, 25, on pelannut lentopallon Mestaruusliigaa Korson Vedossa ja Kokkolan Tiikereissä. Kansainvälistä kokemusta löytyy Valko-Venäjän ja Ranskan liigoista.

lentopallo, euroopan kultainen liiga, osta liput