Juho Rajala haaveili salaa valmentamisesta liigassa, ja nyt tilaisuus avautui Vantaa Ducksissa

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Vantaa Ducksin uusi päävalmentaja on Juho Rajala.

Rajalalla on valmennuskokemusta naisten 1-sarjasta, jossa hän luotsasi Oulun Ettaa, Hel Volleyn kakkosjoukkuetta sekä Puma-Volleyta.

Pelaajaurallaan Rajala voitti Suomen mestaruuden ja Suomen cupin. Liberolle kertyi 17 maaotteluakin.

– Hienoa päästä mukaan miesten liigakuvioihin. Vähän salaa olen välillä haaveillut mahdollisuudesta valmentaa miesten liigajoukkuetta, ja nyt tähän tarjoutui mahdollisuus, Rajala sanoo Ducksin tiedotteessa.

– Pystyn järkevästi yhdistämään työelämän ja valmennuksen. Paljon on varmasti opittavaa ja uutta edessä, mutta olen äärimmäisen innostunut tilaisuudesta lähteä viemään pääkaupunkiseudun lentopalloa eteenpäin.

Viime kaudet Vantaa Ducksia on valmentanut Ismo Tuominen.

Ducks lähti viime kauteen hyvällä joukkueella ja suurin odotuksin. Liigassa peli ei lähtenyt kuitenkaan kulkemaan missään vaiheessa. Brasilialainen hakkurikin, Thiago Maciel, nosti kytkintä kesken kauden. Lopulta liigakarsinnoissa Ducks varmisti sarjapaikan kirkkaasti.

Pelaajauutisia Mestaruusliigasta

Raision Loimu saa ensi kaudeksi paluumuuttajan. Keskitorjuja Trent O’Dea tulee jälleen Raisioon. Uusi vahvistus on israelilainen yleispelaaja Tamir Hershko.

Paluumuuttoa on myös Salon suuntaan. LP Viesti saa takaisin vahvuuteensa virolaisen yleispelaajan Anu Ennokin. Maajoukkuepelaaja on vaikuttanut viime kaudet Ranskassa ja Sveitsissä.

Nurmon Jymy on puolestaan hankkinut yhdysvaltalaisen Jaila Tolbertin, 23. Hakkuri pystyy pelaamaan myös keskitorjujana.