Takaisku Hurrikaani-Loimaalle: loukkaantumis- ja siirtouutisia lentopallon Mestaruusliigasta

Kuva: CEV.lu

Lentopalloilija Eemeli Kouki on joutunut pitkälle sairauslomalle nilkkavamman takia.

Yleispelaaja Koukin edustama seura Hurrikaani-Loimaa kertoi somessa, että nilkkavamma vaati leikkaushoitoa. Operaatio tehtiin perjantaina.

Kouki loukkasi nilkkansa runsas viikko sitten Suomen Cupin ottelussa Raision Loimua vastaan.


Sairausloma on Hurrikaanille takaisku, sillä Kouki kuuluu joukkueen avainpelaajiin. Viime kauden Kouki vietti Romanian suurseurassa Steaua Bukarestissa. Kaudeksi 2018–2019 tie toi takaisin Mestaruusliigaan.

– Rehellisesti sanoen en tiedä, olenko tilastojen valossa pelannut koskaan tällaista ottelua. Totta kai hyvä peli, mutta joukkueenakin pelattiin hyvin, varsinkin syöttö oli todella hyvä, Kouki kertoi taannoisen Etta-ottelun jälkeen.

Lentopallon naisten Mestaruusliigaa johtava LP Viesti puolestaan vahvistuu. Seura tiedotti hankkineensa keskitorjuja Jenna Rosenthalin ja yleispelaaja Lena Lymareva-Flinkin.

Yhdysvaltalainen Rosenthal, 22, on 198-senttisenä seurahistorian pisin pelaaja. Menneellä yliopistokaudella Pohjois-Amerikassa hän edusti laadukasta Marquetten joukkuetta.


Lymareva-Flink on Salossa tuttu kasvo. Hän pelasi LP Viestissä viimeksi kaksi vuotta sitten. Pelikokemusta löytyy muun muassa Turkista ja Italiasta.

– Lena on harjoitellut koko kauden joukkueen kanssa. Hän on asunut Salossa jo yli neljä vuotta, joten on hienoa, että saadaan hänet pelaamaan omalla paikkakunnalla, Viestin valmentaja Tomi Lemminkäinen kommentoi.