Maajoukkuepelaaja Niklas Seppänen siirtyy Kokkolan Tiikereihin

Kuva: CEV.lu

Lentopalloilija Niklas Seppänen on tehnyt sopimuksen Kokkolan Tiikerien kanssa. Maajoukkuemies on Mestaruusliigassa heti edustuskelpoinen.

Yleispelaaja Seppänen, 25 vuotta ja 194 senttimetriä, missasi koko alkukauden loukkaantumisen takia. Sairausloman vuoksi menivät muun muassa MM-kisat sivu suun. Viime kauden hän edusti Stroitel Minskiä Valko-Venäjällä ja sai kauden parhaan hyökkääjän palkinnon.

– Olen saanut rauhassa harjoitella ja kuntouttaa itseäni. Ensin mentiin rauhallisesti, mutta viime aikoina tehoja on nostettu. Nyt sääri kestää rasituksen, ja tohtori antoi luvan pelata, Seppänen kommentoi Tiikerien verkkosivuilla.

Paluu Tiikereihin (Niklas pelasi Kokkolassa viimeksi vuonna 2014) alkoi hahmottua, kun pelaaja tapasi päävalmentaja Mikko Keskisipilän.

– Törmäsin Mikkoon, ja sitä kautta syntyi idea. Iso kiitos Tiikereille. On hienoa taas pelata täällä. Fanit ovat tuttuja. Oli helppo ratkaisu valita Tiikerit. Toki loppumetreillä oli muitakin mahdollisuuksia.

– Vähän on ollut Tiikerien pelaaminen ailahtelevaa, mutta joukkueessa on potentiaalia. Kevättä kohti mennään, toteaa Seppänen.

hämeenlinna, jekaterinburg, lentopallo, mestarien liiga, liput

Mestaruusliigassa Tiikerit on kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa. Kaulaa alapuolella olevaan Vantaa Ducksiin on 11 pistettä. Tiikereillä on yhdeksän runkosarjaottelua jäljellä.

Seppänen on pelannut lentopallon Mestaruusliigaa Korson Vedossa ja Kokkolan Tiikereissä. Valko-Venäjän lisäksi kansainvälistä kokemusta löytyy kolmen kauden verran Ranskan liigasta.