Siirtouutisia lentopallon Mestaruusliigasta

Kuva: CEV.eu

Kaksi Suomen naisten lentopallomaajoukkueesta tuttua pelaajaa vaikuttaa ensi liigakaudella uusissa osoitteissa.

Kaisa Jokinen – nykyisin Kaisa Nyman – liittyy Nurmon Jymyn joukkueeseen. ”Kassulla”, 36, on kokemusta niin maajoukkueesta kuin Ranskan liigakentiltä. Suomen mestaruutta keskitorjuja on ollut voittamassa seitsemän kertaa.

– Fiilikset ovat olleet upeat. Minä osaan tämän homman, ja tiedän, miten se tehdään. Luon uskoa ja tsemppiä nuoriin pelaajiin. Minä haluan voittaa kaikki pelit, Nyman sanoo Jymyn verkkosivuilla.

Kolme viime kautta Nyman on pelannut ykkös- ja kakkossarjoissa. Nymanin lisäksi Jymy saa täydennyksen keskitorjuja Sofia Norrbackasta.

Ronja Heikkiniemen lentopalloilijan taival vie puolestaan LP Kangasalan joukkueeseen. Maajoukkueen lisäksi hänet muistetaan LP Viestistä ja Hämeenlinnan Lentopallokerhosta. Lupaava yleispelaaja on kärsinyt loukkaantumisista, joten nyt olisi ehjä kausi paikallaan.

– Sain positiivista palautetta tutuilta pelureilta, ja oltuani yhteydessä valmennuksen kanssa yhteinen sävel löytyi nopeasti. Toivon, että pääsen nopeasti rutiineihin kiinni uudessa ympäristössä, kommentoi Heikkiniemi.

Puijo Wolley: Liiganousija kiinnitti passariksi kanadalaisen Nikki Cornwallin, 23.

LP-Vampula: Serbi Aleksandra Cveticanin on saapunut vahvistamaan joukkueen yleispelaajaosastoa.

Lentopalloseura Etta: Lentopallon miesten Mestaruusliigan hallitsevan SM-hopeamitalistin keskitorjuja Markus Väisänen jatkaa joukkueen vahvuudessa. Nuori Miro Rasinperä tulee liberoksi Anssi Hakalan lopetettua.

Savo Volley: Yhdysvaltalainen Josh Ayzenberg on savolaisjoukkueen uusi libero.

Vantaa Ducks: Keskitorjuja Antti Vallin ja passari Joona Väänänen jatkavat Vantaalla.

Karelian Hurmos: Vantaa Ducksista liiganousijoiden miehistöön siirtyy yleispelaaja Juho Kaunisto. Keskitorjujaksi joensuulaisseura on värvännyt bahamalaisen Eugene Stuartin.