Hurrikaani-Loimaa voittaa runkosarjan lentopallon Mestaruusliigassa

Kapteeni Tapio Toiviainen, Hurrikaani. Kuva: CEV.eu

Hurrikaani-Loimaa voittaa runkosarjan lentopallon miesten Mestaruusliigassa 2019–2020.

Liigaa johtavalla Hurrikaanilla on kasassa 30 voittoa ja 87 sarjapistettä. Ennen lauantain ottelua Savo Volleylla oli vielä teoreettiset mahdollisuudet voittaa runkosarja. Mahdollisuudet menivät kuitenkin 2-3-vierastappioon Vantaa Ducksin salissa.

Erinomaisen kevätvireen löytänyt Ducks varmisti samalla pudotuspelipaikan. Neljästä keskinäisestä ottelusta Savoa vastaan vantaalaisjoukkue voitti kolme.

Runkosarjaykköstä Hurrikaania valmentaa Jussi Heino. Runkosarjavoitosta tulee loimaalaisille toinen perättäinen ja kolmas neljään vuoteen. Naisten runkosarjan voittaa Pölkky Kuusamo.

Lisäksi lentopallon miesten Mestaruusliigan lauantaisella kierroksella Akaa-Volley voitti Kokkolan Tiikerit, ja Raision Loimu kaatoi Team Lakkapään.

Pudotuspeleihin menevät varmasti Hurrikaani, VaLePa, Savo, Akaa, Tiikerit ja Ducks. Kahdesta viimeisestä paikasta kisaavat Loimu, Karelian Hurmos ja Oulun Etta. Team Lakkapää jää sarjan viimeiseksi.

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa runkosarja päättyy sunnuntaina 15. maaliskuuta.