”Sopimus oli virhe” – Daniel Fordin Hurrikaani-pesti karille

yleisoa

Lentopallon Mestaruusliigassa Hurrikaani-Loimaata valmentava Lauri Rantanen myöntää, että amerikkalaispassari Daniel Fordin värvääminen oli vikatikki.


Hurrikaani kertoi maanantaina, että sopimus Fordin kanssa on purettu. Hänestä oli kaavailtu joukkueen avauskokoonpanon pelaajaa.

– Minä ja pelaajan agentti teimme virheen siinä, että Fordin kanssa tehtiin sopimus. Hänellä on kaikki elementit tulla kovaksi passariksi, mutta tässä vaiheessa hänen ei kannata tulla meidän porukkaamme, Rantanen kertoo Lentopallo.infolle.Pennsylvanian osavaltiosta kotoisin olevalla Fordilla, 22 vuotta ja 196 senttimetriä, on pelikokemusta Saint Francis -yliopistosta. Hänet valittiin muun muassa konferenssinsa parhaaksi passariksi.

– Kahden vuoden kuluttua hänen pelinsä näyttää varmasti erilaiselta. Vaihtopenkillä istuminen Mestaruusliigassa olisi kuitenkin ollut hänelle tässä vaiheessa varmasti huonoin mahdollinen vaihtoehto, puntaroi Rantanen.

Hurrikaanin miesvahvuuden ainoa passari tällä hetkellä on 21-vuotias Matti Toivola. Uutta pelaajaa tontille etsitään.

Lentopallon Mestaruusliiga alkaa lauantaina. Hurrikaani avaa kautensa sunnuntaina Vantaa Ducksin vieraana.