Pölkky Kuusamolle vahvistukseksi Mara Green – Artsemava ulos

Naisten Mestaruusliigassa pelaava Pölkky Kuusamo on solminut yksivuotisen sopimuksen yhdysvaltalaisen keskitorjujan Mara Greenin kanssa.

Vik­to­ria Art­se­ma­va ei sen sijaan jatka Pölkyssä. Seura kertoo somessa, että Art­se­ma­van pe­lil­li­nen osaa­mi­nen oli hy­väl­lä ta­sol­la, mut­ta kult­tuu­rie­rot sekä so­peu­tu­mi­nen jouk­ku­een toi­min­ta­ta­poi­hin osoit­tau­tuivat lii­an haas­ta­vik­si.

Green, 23 vuotta ja 185 senttimetriä, edusti yliopistotasolla Florida Statea.

Viime vuonna Green osoitti mieltään otteluiden alla asettautumalla ns. korkeaan polviasentoon USA:n kansallislaulun aikana. Eleellä hän halusi osoittaa epäkunnioitusta valtiolle, joka hänen mielestään syrjii mustaa kansanosaa.

Vastaavat mielenilmaukset jatkuvat USA:n urheilussa, erityisesti amerikkalaisen jalkapalloilun NFL:ssä.