Rankkaa rämpimistä Vantaa Ducksilta – nyt kyyditti Loimu

Lentopallon Mestaruusliigan kausi on alkanut Vantaa Ducksilta murheellisesti. Joukkue on hävinnyt kaikki viisi otteluaan ja voittanut vain kolme erää.

Viides tappio tuli keskiviikkona. Raision Loimu voitti kotonaan suoraan erin 3-0. Ensimmäiset erät olivat Loimun selkeää hallintaa, molemmat menivät pistein 25-19.

Tauon jälkeen Ducks tuli kentälle pirteämpänä. Vielä kolmannen erän loppuhetkilläkin johto oli kolme pistettä, mutta tiukan paikan tullen ei löytynyt riittävää kovuutta. Loimu vei erän 25-23.

Loimun hakkuri Gino Naarden ahkeroi 17 pistettä. Trent O’Dea ja Tuomas Koppanen säestivät kolmella torjuntapisteellä. Vastaanoton joukkue hoiteli kautta linjan erinomaisesti. Lehdistötilaisuuden voi katsoa ja kuunnella alla olevasta videosta.

Viime kaudella Ducks esiintyi pirteästi. Joukkue eteni pudotuspeleihin ja piinasi sielläkin Hurrikaani-Loimaata, joka otti lopulta SM-hopeaa.

Naisten Mestaruusliigassa HPK voitti vieraissa Oriveden Ponnistuksen 3-0. HPK:n lupaava yleispelaaja Suvi Kokkonen ennätti 16 pisteeseen.