Kenguru loikkaa Loimaalla, Sampo Volley hämmentää Oulussa




Lentopallon miesten Mestaruusliigassa käydään viikonvaihteessa neljä ottelua. Sekä lauantain että sunnuntain ohjelmaan kuuluu kaksi peliä.

Kokkolan Tiikerit, jolla on alla vasta kolme ottelua, ottaa nyt vähän kiriä ja pelaa tuplaviikonlopun. Lauantaina Tiikerit vierailee Hurrikaani-Loimaan luolassa, ja sunnuntaina on edessä matka Raision Kerttulaan Loimun vastustajaksi.

Loimaalle on luvassa todennäköisesti loppuunmyyty tapahtuma. Max Staples esittäytyy kotiyleisölleen. Joukkueesta uhkuu hyvä henki, vaikka kielimuuri vaikuttaakin korkealta kuin kengurun loikka.

Oululainen Etta on aloittanut loistavasti. Neljästä pelistä on neljä voittoa. Lauantaina Etta isännöi tulikuumassa matsissa Pielaveden Sampo Volleyta – myös sillä on tappioton saldo. Etta tuskin potee paineita, sillä vastustaja on sille tuiki tuntematon.

Kuopiolainen LEKA Volley avasi kauden upeasti, mutta nyt on tullut kolme perättäistä tappiota. Ahdingossa on myös sunnuntainen vastustaja Vantaa Ducks. Ducks on hävinnyt kaikki seitsemän otteluaan. Toinen tappioputki katkeaa sunnuntaina Vantaan Lumossa.

Miesten Mestaruusliiga viikonloppuna

La 21.10.

ETTA – Sampo Volley
Hurrikaani-Loimaa – Kokkolan Tiikerit

Su 22.10.

Vantaa Ducks – LEKA Volley
Raision Loimu – Kokkolan Tiikerit

Mestaruusliigan sarjataulukko