LP Viestille tappio Bulgariassa

Lentopallon naisten Suomen mestari LP Viesti pelasi Mestarien liigan toisen kierroksen ottelun Bulgariassa. Emäntäjoukkue Maritza Plovdiv voitti erin 3-1.

Kahden pelatun erän jälkeen Maritza Plovdiv johti 2-0. LP Viesti (joka pelaa Euroopan kentillä nimellä LP Salo) taisteli hyvin molemmissa erissä. Ratkaisuhetkillä vastustaja oli kuitenkin selvästi parempi (25-18, 25-20).

Kolmannessa erässä Salon taistelu poiki vihdoin erävoiton, se tuli pistein 25-23. Neljäs erä oli pitkään tasainen. Lopussa kotijoukkue oli taas nokkelampi ja vei erän 25-21.

Salolaisten avauskokoonpanossa pelasivat Viktoria Tutshasvili, Kertu Laak, Noora Kosonen, Ronja Heikkiniemi, Eeva Puukka ja Anna Czakan. Liberona puolusti Hillaelina Hämäläinen.

Toinen osaottelu pelataan Salossa. Kaksiosaisen ottelun voittaja etenee kierroksen päähän Mestarien liigan ensimmäisestä varsinaisesta vaiheesta, alkulohkoista. Salon on voitettava erin 3-0 tai 3-1 ja lisäksi ns. kultainen erä selviytyäkseen jatkoon.