LP Viesti huima ennakkosuosikki Kangasalaa vastaan

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelataan yksi viikko-ottelu. LP Viesti saa keskiviikkona Saloon vieraakseen LP Kangasalan.

LP Viestillä on puhdas peli, mutta otteluita on turnaus- ja eurokiireiden takia kertynyt vasta kolme kappaletta. Erätappiota on tullut vain yksi.

LP Kangasalalta kausi on käynnistynyt apeasti. Ainoa voitto tuli LP Vampulasta, ja tappioita on tilillä jo viisi. Siitä huolimatta, tai juuri siksi, seura innostaa fanejaan osallistumaan:

Myös Viesti aktivoi potentiaalista yleisöä. Viime viikolla juniorikampanjan avulla Salohalliin saatiin yli 1 300 katsojaa. Nyt Salon Seudun Sanomien kestotilaajat saavat kahden hengen lippupaketin seuran piikkiin.

Viime viikolla LP Viesti matkasi vuoristorataa. Huiman taistelun jälkeen tuli lähtö Mestarien liigasta. Loppuviikosta puolestaan kyyditettiin kotisalissa Woman Volleyta.

– Viime viikosta päällimmäisenä mielessä on tämä tunnerikas peli. Miten onkaan mahdollista tuntea niin suurta iloa ja niin suurta pettymystä todella lyhyen ajan sisällä? Se tunne, kun nousimme yhdessä, joukkueena takaisin peliin alun ahdingon jälkeen. Se tunne, kun voitimme pelin, yleispelaaja Noora Kosonen kirjoitti seuran blogissa.

Veikkauksen Pitkävedossa Viesti on selkeä ennakkosuosikki, sen voittokerroin on minimaalinen 1,03. LP Kangasalan yllätysvoitto palauttaisi asetetun panoksen 8,2-kertaisesti.