”Onneksi väännettiin voitot” – Tiiamari Sieväsen sveitsiläisporukka tikissä

Naisten Ranskan lentopalloliigassa Laura Pihlajamäen Nantes haastoi vahvasti Le Cannet’n vieraskentällä, mutta kotijoukkue puristi lopulta voiton 3-2.

– Oltiin neljännessä jo aika pahassa pinteessä, mutta sieltä vaan noustiin ja väännettiin erä meille. Viidennessä oltiin vielä 8-8-tilanteessa, mutta sen jälkeen Le Cannet painoi kaasua. Kuitenkin pelasimme monipuolisempaa peliä kuin aiemmin ja puolustimme hyvin. Pihlajamäki analysoi.

Nantes on Ranskan liigassa nyt yhdeksäntenä voitettuaan yhden neljästä ottelustaan.

Sveitsissä Tiiamari Sieväsen Volero Zürich kukisti Vieos NUC:n vieraissa 3-0 ja perään Luganon 3-0.

– Lauantainen peli oli tosi selkeä, mutta tänään kaksi viimeistä erää oli jo tosi tiukkaa. Torjunta-puolustus toimi pääasiassa hyvin, hyökkäyspäässä ei vain saatu enää niin paljon tehoja irti, ja virheitäkin alkoi tulla. Onneksi kuitenkin väännettiin itselle voitot, ”Tintti” jutteli.

Eveliina Koljosen Charleroi kukisti tiukassa vieraspelissä Lendeleden 3-2.

– Kaksi ensimmäistä erää taisteltiin jälleen vastaanottomme kanssa, mutta loput erät mentiinkin aika lailla meidän komennuksessa, passari kertasi.

Roosa Koskelon viikkoon Sloveniassa kuului kaksi voittoa 3-0-lukemin: Gorenskajasta vieraissa ja Lua Koperista kotona. Branik Maribor jatkaa sarjan kärjessä hävittyään vain yhden erän kuudessa ottelussa.

Ranskan kakkosliigassa Jasmine Tahvanaisen joukkue Mougins ansaitsi vapaan viikonvaihteen voitettuaan Clamartin 3-0. Annina Keinosen Romanais puolestaan hävisi vieraissa Stellalle 0-3.

Lentopalloliitto / Toni Flink