”Suomalaisjoukkueet” lähellä pudotuspelipaikkoja Turkin kovassa liigassa

Kuva: CEV.lu

Antti Siltala ja Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu olivat joukkueidensa parhaimmistoa lauantaina pelatuissa lentopallon Turkin liigan otteluissa.

Siltalan edustama Maliye Piyango varmisteli pääsyä pudotuspeleihin selkeällä 3-0-voitolla Besiktasista (pienet pisteet 25-17, 25-21, 25-18). Siltala nakutteli kahteen erään 15 pistettä. Hyökkäysteho oli peräti 76 prosenttia, ja oma peli jäi komeasti 11 pinnaa plussalle.

– Meillä oli odotetun helppo peli. Laiteltiin palloa toiselle puolelle ja läpsyteltiin vastustaja nurin. Viikko sitten venähtänyt pohjekin tuntui jo ihan hyvältä, Siltala kertoi.


Ojansivun (16/+11) hyvä pelipanos auttoi Afyon Belediye Yüntasin tärkeään 3-1-vierasvoittoon sarjassa kolmantena olevasta Ziraat Bankasista. Afyon on edelleen sarjassa kahdeksantena ja vahvasti tyrkyllä puolivälieriin.

– Ei voi makeampaan paikkaan ottaa toista vierasvoittoa kuin nyt. Itseltä hyvä peli vähillä virheillä, vaikka jalat olivat aika lailla hapoilla. Onneksi passari pelasi fiksusti, eikä tappanut kinttujani lopullisesti. Keskiviikkona voitto, niin ollaan varmuudella pleijareissa, Ojansivu laskeskeli.


Lähde: Lentopalloliiton tiedote