”Kiima ja halu olivat Rantaperkiön Iskun puolella”

Kuva: Jyri Kivimäki

Rantaperkiön Iskun valmentaja Oskar Muurinen kiitteli joukkuettaan maanantaisen VaLePa-voiton jälkeen.

Täyttä pistepottia ei käy väheksyminen, vaikka VaLePa pelasi ottelun käytännössä reservijoukkueella.

– Tiesimme, että VaLePa tulee kierrättämään pelaajia, mutta ei meille ole silti mikään peli helppo. Me jouduimme jokaisen pallon voittamaan ja jokaisen pisteen ansaitsemaan. Joukkueelle, joka ei ole hetkeen voittanut, voittaminen ei ole ihan helppoa, Muurinen sanoi Iskun tiedotteessa.

VaLePa on varmistanut runkosarjan voiton. Nyt vasta kolmannen liigatappionsa kärsineellä ryhmällä oli takanaan muun muassa vierasreissu Mestarien liigan otteluun.

– Kreikasta kun tulimme, meillä oli tietyt kuviot, joilla lähdimme menemään, ja niissä pysyttiin, VaLePan valmentaja Sami Kurttila kertoi.


– Totta kai olen pettynyt, ainahan se häviö korpeaa. Mutta oli hyvää lentopalloa, niin kuin viimeksikin, kun voitimme Iskun Pyynikillä. Tänään näki, että kiima ja halu olivat Iskun puolella. Ei tarvitse tappiosta näitä poikia bussin alle heittää.

Yksi harvoin kentällä nähdyistä VaLePa-pelureista oli Arttu Lehtimäki.

– Tämä oli itselle ensimmäinen täysimittainen peli Mestaruusliigassa. Ajoittain peli tuntui ihan hyvältä, mutta vähän oli virheherkkää meidän puolelta. Muutama päivä sitten oli puhetta, että ykköskuusikko pelaa Sampo-pelin ja kakkoskuusikko Isku-pelin. Ennen peliä oli ehkä pientä jännitystä, mutta se hävisi aika nopeasti, kun pääsi pelaamaan, jutteli Lehtimäki.

Miesten Mestaruusliigan runkosarja päättyy lauantaina.