Kouki, Siirilä, Sinkkonen ja Alanko mitaleille Euroopan liigoissa

Kuva: CEV.lu

Lentopalloilija Eemeli Koukin edustama Steaua Bukarest voitti Romanian liigassa pronssia.

Tiistaina Steaua löi paikallisvastustajansa CSM:n 3-2. Ensi kaudella Steaua pelaa menestyksensä myötä myös Euroopan lentopalloliiton CEV:n eurocupeissa.

Mitali Euroopan liigoista on tulossa myös Tommi Siirilälle, Sauli Sinkkoselle ja Kaisa Alangolle.

Italian liigassa Lube Cucine Civitanova tasoitti loppuottelusarjan voitot tilanteeseen 1-1 Tommi Siirilän edustamaa Sir Safety Conad Perugiaa vastaan. Civitanova nousi keskiviikkona 4 320 katsojan riemuksi kahden tappioerän jälkeen 3-2-voittoon. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

Sauli Sinkkosen edustama Chaumont VB 52 pelaa Ranskan mestaruudesta. Keskiviikkona se kaatoi vieraskentällä toisessa välieräottelussa Paris Volleyn erin 3-1.

– Kaksi erää momentum siirtyili puolelta toiselle, mutta kolmannen erän alusta lähtien otettiin se, mitä tultiin hakemaan, vaihtopenkiltä ottelua seurannut Sinkkonen totesi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Mestaruuskamppailussa 5. toukokuuta vastaan asettuu Tours tai Ajaccio.

Kaisa Alanko ja hänen edustamansa Schwerin ovat voiton päässä Saksan Bundesliigan mestaruudesta. Schwerin voitti Stuttgartin ensimmäisessä finaalissa 3-2 ja toisessa 3-0. Passari Alanko on päässyt avaukseen kahdessa erässä ja tullut kolmesti vaihdosta kentälle.

Kouki, Siirilä, Sinkkonen ja Alanko ovat kaikki Suomen maajoukkuepelaajia.